Video embed

Xara 3d

miercuri, 18 noiembrie 2015

Vortexul Creaţiei - sinteză din Învăţăturile Abrahamilor (Legea Atracţiei)

via GIPHY


Voi expune pe scurt ceva ce este necesar să cunoşti, pentru a înţelege Învăţăturile Abrahamilor (învăţători de "dincolo").
 Fiinţa umană este tripartită : spirit - suflet - trup.
 Sufletul reprezintă un fel de interfaţă între spirit şi trup, care există pe durata unei vieţi terestre. 
 Este o emanaţie a spiritului, şi, la încetarea vieţii, această emanaţie se retrage înapoi în spirit cu tot ceea ce a cules ea din viaţa terestră.
 De aici toate "poveştile" religiilor privind entităţile malefice care pândesc momentul morţii oamenilor ca să "fure" sufletul, pentru a beneficia de informaţia dobândită prin experienţă, conţinută de el.  
În ce priveşte spiritul, contrar concepţiei populare, acest spirit nu se află conţinut în întregime în trup, nici vorbă, ci este mai degrabă doar un fel de "prelungire" spirituală existentă în trup, centrul spiritual rămânând de fapt în planul său spiritual.   
De aceea Abraham-ii emit şi repetă afirmaţii ce par foarte confuzorii neiniţiaţilor, de genul : 
" Tu eşti Energia-Sursă în corp fizic.",  
"Acea parte exista înainte de a fi venit în acest corp fizic", 
"Erai energie non-fizică înainte de a veni aici, şi deşi acum eşti aici în acest corp, cea mai mare parte din tine este încă energie non-fizică.",
"Iar fiinţa ta interioară, cea care e Sursă, persistă în această nou-apărută dorinţă de mai bine, şi Sursa devine, vibraţional, întruchiparea acelei dorinţe."... 
 Aceste idei nu pot fi înţelese de cei ce nu cunosc faptul că multidimensionalitatea fiinţei umane constă în faptul că spiritul există simultan în dimensiunea terestră şi cea spirituală, o realitate imperceptibilă simţurilor fizice. 
 Această idee este susţinută de mulţi învăţători spirituali, cum ar fi Rudolf Steiner, de cercetători cum ar fi psihoterapeutul Dr Michael Newton, şi de clarvăzători, care percep faptul că există un "cordon" energetic luminos ce face legătura între partea spirituală din om şi cea din celălalt plan, unde se află esenţa centrală. 
 În momentul morţii, acest cordon se "rupe", dispare.
 De aceea, indiferent ce se întâmplă cu fiinţa umană în planul terestru, esenţa spirituală nu este afectată, deoarece ea nu se află în trup, căci coordonează trupul, ca pe un... avatar, ca pe un robot, de la distanţă.
 În scrierile străvechi hinduse, Vedele şi Upanishadele, se indică acest lucru, în mod repetat.
 Trupul este doar un instrument de experimentare în plan terestru, un fel de maşinărie biologică coordonată de spirit.
 Cine produce aceste "maşinării", este o altă poveste, una destul de lungă, care va fi prezentată în altă parte, nu aici.
 Recomand însă cărţile lui Dr Michael Newton, pentru a-ţi forma o idee -  Destinul sufletelor, Viaţa dintre vieţi, Călătoria sufletelor :
http://profitshare.ro/l/767141  ; http://bit.ly/1AN9GgEhttp://profitshare.ro/l/767161  ;  http://bit.ly/1k4w04Q

 Deci, nimic nou, doar... confirmări, reactualizări...  



 Oricărei realităţi materiale din Univers îi corespunde ceva spiritual şi orice realitate spirituală din Univers primeşte la un moment dat expresie în lumea materială“.
Rudolf Steiner

"16. Nu există existenţă pentru Nefiinţă şi nici nonexistenţă pentru Fiinţă; hotarul lor este văzut de cel care cunoaşte adevărul.
17. Sa stii ca cel ce le-a desfasurat pe toate este nepieritor; nimeni nu poate aduce pieirea celui Neclintit.
18. Despre trupurile celui intrupat care este vesnic, nepieritor, de necunoscut, se spune ca au un sfarsit; de aceea lupta, o Bharata!
19. Cel care stie ca acesta [cel intrupat] ucide, [ca si] cel care stie ca acesta este ucis, amandoi nu stiu; acesta nu ucide si nici nu este ucis.
20. El nu se naste si nu moare niciodata; nefiind supus devenirii [acum] nu va mai deveni [nici in viitor]: cel nenascut, etern, neantrerupt, stravechi, nu este ucis cand trupul este ucis.
21. Cel care-l cunoaste pe cel nepieritor, etern, nenascut, neschimbator, o fiu al lui Pritha, cum [poate crede] acest om ca face sa omoare sau ca omoara?
22. Precum un om care lepadand vesmintele invechite, ia altele noi, asa si cel intrupat, lepadand trupurile invechite, se uneste cu altele noi.
23. Pe acesta nu-l taie armele, nu-l arde focul, nu-l uda apa si nu-l usuca vantul.
24. El nu poate fi taiat, ars, udat si uscat; el este etern, omniprezent, stabil, imuabil, continuu.
25. Despre acesta se spune ca este nemanifestat, de necuprins cu mintea, neschimbator; de aceea, cunoscandu-l asa, nu trebuie sa te intristezi.
26. Chiar daca crezi ca acesta se naste mereu si moare mereu, totusi, o tu, cel cu bratul mare, nu trebuie sa te intristezi.
27. Moartea este sigura pentru cel nascut; nasterea este sigura pentru cel mort; de aceea, lucrul fiind de neanlaturat, tu nu trebuie sa te intristezi.
28. La inceput, fiintele sunt nemanifestate, [la mijloc] sunt manifestate si la sfarsit [sunt din nou] nemanifestate; de ce te jeluiesti atunci, o Bharata?
29. Careva il priveste ca pe ceva minunat, altul vorbeste ca de ceva minunat, altul aude despre el ca de ceva minunat, insa, desi auzind de el, niciunul nu-l cunoaste.
30. Cel intrupat in toate trupurile este pururi de nevatamat o Bharata; de aceea nu trebuie sa plangi vreo fiinta."

Baghavadgita 

"Tu contezi, conteaza ce spui Tu, devine materie - din energie in materie. Non-fizic in fizic. 
Efectul decurge din dorinta ta de a avea convingerea, de a-ti ştii relatia fata de orice experimentezi, sau fata de cine vrei sa experimentezi, indiferent de situatie, de circumstante.
 Nimeni nu are puterea sa va afecteze daca voi nu sunteti de acord sa fiti afectati. 
 De aceea este atat de important sa raspundeti diferit, ca si cum v-ati schimbat voi, indiferent de situatia din
jurul vostru.
[…]
[…] Ceea ce inseamna asta in general, este ca atunci cand alegi sa fii fizic, dupa cum stiu multi dintre voi, vei veni in realitatea fizica cu o tema generala pe care ai decis s-o explorezi. 

 Nu inseamna intotdeauna ca decizi fiecare clipa a vietii tale sau ca ti-e destinat sa faci doar anumite lucruri. 
 Nu asta inseamna schita sufletului. 
 Totusi poti crea anumite incidente, evenimente, anumite intalniri in viata ta. 
 Le poti planifica, stabili dinainte de vreme pentru a se manifesta.
Asta poti face, si uneori o si faceti. Insa nu e valabil pentru fiecare moment. 

 Departe de asta. Nu fiecare moment este planificat inainte. Va lasati o deschidere ca pe timpul vietii, pe masura ce inaintati in viata sa faceti schimbari, depinzand de cat de mult invatati, cat de mult ajungeti sa realizati, sa recunoasteti, sa admiteti, cat de mult integrati.
Va lasati ocazia in fiecare moment sa luati informatia noua si sa decideti unde vreti sa mergeti, ce vreti sa faceti cu ea, ce vreti sa va fie viata incepand din acel moment incolo.
Tema generala pe care poate v-ati stabilit-o inainte de intrupare, se va desfasura, insa tema este atat de generala incat nu va restrictioneaza in niciun fel sau nu va limiteaza privind multitudinea posibilitatilor in care puteti exprima sau trai experienta acelei teme.
Mai ales acum, in acest timp pe planeta voastra, multe dintre temele pe care le explorati in aceste vieti, sunt toate despre trezirea la constientizarea faptului ca aveti libertatea sa alegeti cum vreti sa va fie viata, cum vreti sa-i traiti experienta.
Va reamintim inca o data ca cea mai importanta perspectiva, cea mai importanta atitudine fata de experienta vietii voastre fizice, este sa nu va uitati la cum faceti bazat pe ceea ce se intampla in jur, ci cum faceti bazat pe felul cum raspundeti / reactionati fata de orice s-ar intampla in jur, indiferent de ceea ce este.
Aminti-va tot timpul ca nu exista “in afara”; exista numai “aici”, numai “tu”.
 Realitatea fizica este o iluzie, o oglinda, o reflectie. 

 O puteti folosi ca pe un instrument in anumite sensuri pentru a reflecta ceea ce se intampla in interiorul vostru, ce credinte aveti, ce ganduri aveti, ce emotii aveti, ce atitudini si definitii aveti. 
 Puteti folosi realitatea fizica ca pe o reflectie, insa nu este primul pas in a aprecia daca ati facut sau nu o schimbare.
Primul pas in a sti daca v-ati schimbat sau nu este daca raspundeti diferit fata de cum obisnuiati s-o faceti privitor la o situatie ce pare sa arate la fel, diferit de cum o faceati alta data.

Dupa cum am spus, nicio situatie sau imprejurare nu are intelesuri prestabilite/incluse si pot fi ultilizate cu functiune dubla. 

 Intelesul pe care i-l atribuiti determina efectul pe care-l obtineti. 
 Deci, primul pas in a sti ca realitatea ta s-a schimbat este sa stii ca tu te-ai schimbat referitor la experienta realitatii tale, chiar daca realitatea pare sa arate la fel cum arata inainte.
Apoi, daca poti raspunde diferit acelei realitati fata de cum faceai inainte, atunci stii ca schimbarea este reala, este in interiorul tau, schimbarea iti apartine. 

 Iar cand raspunzi diferit fata de cum o faceai inainte, intr-o maniera care este mai aproape de ce preferi, atunci si numai
atunci, realitatea ta fizica incepe sa reflecte cu-adevarat acea schimbare si in alte feluri. 

 Insa, tineti minte, nu este obligatoriu sa arate foarte diferit.
 Cheia este daca tu obtii sau nu un efect diferit in viata ta fata de ce obtineai inainte.
 Deoarece aceeasi situatie, cu aceiasi stalpi de sustinere, cu aceiasi oameni care se poarta in acelasi fel cum o faceau si inainte, iti pot permite tie sa generezi un rezultat complet diferit, un efect complet diferit, o energie complet diferita fata de inainte doar prin faptul ca te raportezi diferit la situatie. 

 Pentru ca TU spui ca te-ai schimbat si vei raspunde diferit. […]
 Nimeni nu are puterea sa va afecteze daca voi nu sunteti de acord sa fiti afectati.
De aceea este atat de important sa raspundeti diferit ca si cum v-ati schimbat voi, indiferent de situatia din jurul vostru.
Cu cat devii mai constient de cine esti, incepi sa intelegi cu-adevarat, profund, schita sufletului tau, ce inseamna de fapt sa traiesti viata asta, ce inseamna tema de fapt, care este
libertatea de-a alege si sa te misti in acea directie cu daruire si convingere, dar fara a evita ceva.
Nu exista a evita. Daca vrei sa cresti si sa te dezvolti, nu poti evita. 

Deoarece nu exista “nicaieri” sa poti evita, nu exista “undeva“ unde sa te poti duce.
Exista doar Aici si Acum; nu poti fugi de nimic.
 

Trebuie sa inviti inauntrul tau tot, si sa-l accepti ca o parte din cine esti, daca vrei sa ai intr-adevar libertatea de-a alege cine vrei sa fii.
Este vorba de includere si integrare; nu mai este vorba de excludere si separare. 

Asta este tiparul vechi; voi nu mai sunteti asta. 
Daca ar mai fi, noi nu am mai sta acum de vorba. 
Luati asta ca pe un semn ca este timpul sa stiti mai multe despre cine sunteti. 
Fiti mai mult adevaratul vostru sine, si acceptati si intunericul si lumina pe care le aveti, si folositi-le intr-un mod pozitiv. 
Doar pentru ca esti constient de intuneric nu inseamna ca devii intunericul. 
Inseamna doar ca esti mai constient de cine esti, iar asta este un lucru pozitiv."
Bashar

Suntem aici, laolaltă, cu scopul de a co-crea.  
Dar tu nu ştii precis ce vrei, ci fluctuezi în dorinţele tale.
Contrastul îţi ajută dorinţa să iasă în relief, te ajută să-ţi conştientizezi dorinţa.
Când o dorinţă se naşte, din viaţa pe care o trăieşti, iar tu ai încredere că acea dorinţă se va manifesta din plin, acea dorinţă te face să te simţi bine.

 Dar când o dorinţă a fost înlăuntrul tău de ceva vreme, iar tu nu-ţi prea dai seama când se va împlini, sau cum se va împlini, sau cine ţi-o va împlini, acele piese-lipsă sunt atât de dominante în vibraţia ta încât acea dorinţă nu te face să te simţi prea bine.
 Motivul constă în faptul că există un dezacord între vibraţia dorinţei şi aşteptările, credinţele tale, în privinţa ei.  
 Când crezi în dorinţa ta, nu există acel dezacord înlăuntrul tău. 
 Şi când nu există dezacord vibraţional, atunci nu există separare în tine. 
 Dar când vrei ceva şi te îndoieşti, ai două vibraţii active în conflict înlăuntrul tău. 
 Motivul din care te îndoieşti este acela că partea mai mare din tine, partea emoţională, partea eternă din tine, partea principală din tine, tu, acel tu care eşti adevăratul tu, nu se îndoieşte în privinţa a ceea ce ai cerut. 
 Acea parte este în relaţie vibraţională perfectă cu ceea ce ai cerut. 
 Dar în forma ta umană „realistă”, pe măsură ce tot cauţi evidenţe care să-ţi susţină încrederea, adesea, atunci când nu vezi evidenţa a ceea ce vrei, priveşti de fapt la lipsa evidenţei a ceea ce vrei, activând astfel vibraţia lipsei evidenţei a ceea ce vrei, ceea ce e contrar vibraţiei prezenţei a ceea ce vrei - şi astfel, te separi pe tine de tine însuţi.
 Tu eşti Energia-Sursă în corp fizic. 

 Dar înainte de a te întrupa în acest corp fizic, etern-vibraţionalul tu, vibrând acolo în formă non-fizică, energie pură, pozitivă, demnă, conştientă a bunăstării - acea parte exista înainte de a fi venit în acest corp fizic.  
 O parte din acea conştienţă a făcut un pas în faţă, şi ai ţâşnit. 
 Iar în clipa în care te-ai ivit în acest corp fizic şi în conştiinţa acestei personalităţi fizice, şi ai început să te focalizezi, cu mult înainte de a începe să vorbeşti chiar, ai început să oferi vibraţii care la început nu erau departe de Sursa dinlăuntrul tău. 
 Când te-ai născut, ai continuat să-ţi cunoşti bunăstarea a ceea ce eşti, astfel că dezacordul vibraţional era slab. 
 Dar cu cât ai trăit mai mult în acest corp fizic, cu atât ţi s-a părut că găseai tot mai multe lucruri de care să faci caz, şi în privinţa cărora să-ţi faci griji. 
 Şi cu cât faci asta mai mult, cu atât mai mult îţi tot dezvolţi tipare de gândire, credinţe, tipare de gândire active cronic ce nu ţin pasul, vibraţional, cu ceea ce eşti tu cu adevărat.
 Tu, în acest corp fizic, eşti un creator genial, extensie a Energiei-Sursă. 
 Erai energie non-fizică înainte de a veni aici, şi deşi acum eşti aici în acest corp, cea mai mare parte din tine este încă energie non-fizică. 
 Iar aici, în acest corp, ai experienţa, aşa cum ştiai de fapt că va fi, experienţa bogată, de mare importanţă, de a explora varietatea de contrast a realităţii tale spaţio-temporale. 
 Şi pe măsură ce faci asta, acest contrast, în întreaga lui varietate, te ajută să scoţi în relief dorinţe. 
 Explicaţia este aceea că, atunci când ştii ce nu vrei, ştii automat şi ce vrei.
 Nu ţi-e întotdeauna cel mai limpede cât de mult vrei să fii sănătos tocmai atunci sau imediat după ce ai fost bolnav?  
Nu realizezi întotdeauna cât de mult ţi-ar plăcea prosperitatea exact atunci când nu ai destui bani sau nu ai atât de mulţi cât ai vrea? 
 Acest contrast în experienţa vieţii, exact aşa cum ştiai că va fi, te ajută să realizezi care-ţi sunt dorinţele. 
 Şi felul în care se conştientizează aceste dorinţe arată că, atunci când viaţa îţi arată ceea ce nu vrei, există un ricoşeu echivalent pe cealaltă parte a balanţei vibraţionale care cu adevărat e o dorinţă echivalentă… egală… precisă… 
 Iar când acea dorinţă se naşte, chiar dacă tu eşti ocupat cu justificări şi raţionalizări de genul „de ce doresc acest lucru ?”, în chiar acel moment în care se naşte dorinţa, partea mai mare a ta, care veşnic rămâne focalizată non-fizic şi stă în acel loc non-fizic al Energiei-Sursă, primeşte această dorinţă de mai bine pe care ai lansat-o şi devine echivalentul vibraţional al acelei dorinţe.
  Odată cu fiecare cerere pe care o înaintezi, chiar dacă nu o faci în cuvinte, chiar dacă insişti asupra celor mai adânci, întunecate, nefericite momente posibile, când faci asta, lansezi dorinţe, şi Sursa dinlăuntrul tău ştie, nimeni nu ar şti mai bine decât tine, cel care te afli aici, în punctul experimentării la vârf, ce anume preferi. 
 Iar fiinţa ta interioară, cea care e Sursă, persistă în această nou-apărută dorinţă de mai bine, şi Sursa devine, vibraţional, întruchiparea acelei dorinţe.
 Orice manifestare a fost mai întâi o realitate vibraţională. 

 Absolut tot ceea ce cunoşti tu ca fiind fizic, întreaga această realitate spaţio-temporală, fiecare lucru a fost o realitate vibraţională mai întâi. 
 Există o realitate vibraţională care precede absolut tot ce s-a manifestat vreodată, iar mai-marele tău dimensional este în chiar mijlocul acelei realităţi. 
 Această realitate vibraţională precede întreaga realitate manifestată.
 Ceea ce numeşti „Realitate” este o realitate vibraţională, un „vortex al creaţiei”, unde toate cele pe care le-ai cerut vreodată sunt adunate şi păstrate în veşnicie pentru tine.
 Ce înseamnă asta pentru tine : că atunci când te lamentezi că nu ai suficienţi bani, pe partea cealaltă a valului se naşte belşug în bani de care Energia-Sursă devine conştientă, pe care Energia-Sursă îi percepe. 
 Şi pe măsură ce tu te tot plângi că nu ai suficienţi bani, te menţii într-un tipar cronic ce nu îţi permite accesul la soluţia pe care o cauţi… 
 Problema ce apare în focarul tău, pe măsură ce îţi trăieşti viaţa, este o vibraţie foarte diferită de soluţia ce apare în focar în acelaşi timp.
 Cei mai mulţi oameni nu pricep asta. 
 Când viaţa îţi aduce o problemă în raza atenţiei tale, o soluţie echivalentă pe cealaltă parte a problemei vine în atenţia ta în acelaşi timp. 
 Întrebarea e, al căruia dintre cele două vortexuri ale creaţiei eşti tu un partener cooperant ? 
 Eşti un partener cooperant al soluţiei ? 
 Ori eşti un component cooperant cu problema ? 
 Şi, dacă eşti precum cei mai mulţi dintre oameni, îţi petreci mare parte din timp continuând să practici insistenţa în problemă, ai făcut o artă din a fi rezistent, vibraţional vorbind, la ceea ce între timp ai devenit. 
 Atâta timp cât faci asta, ţii la distanţă banii pe care îi vrei,  ţii la distanţă iubitul pe care îl vrei, ţii la distanţă condiţia fizică pe care o vrei, condiţia fizică pe care nu o vrei aproape de tine. 
 Nu e numai faptul că manifestarea e întârziată prin confuzia ta în privinţa interiorului cărui vortex îţi practici insistenţa, ci problema este că, practicându-ţi tiparul înlăuntrul acestui vortex, nu îţi îngădui prezenţa vibraţională în celălalt vortex.
 Nu poţi fi perechea vibraţională a soluţiei şi a problemei în acelaşi timp. 
 Atunci când simţi emoţii negative, ele nu sunt acolo numai pentru că te privezi pe tine însuţi de banii, ori stilul de viaţă, ori iubitul, ori vitalitatea, ori veselia pe care le cauţi, e vorba de faptul că te privezi de tine însuţi.
Tu practici o rutină vibraţională care te-a înhăţat şi nu-ţi îngăduie să fii cel care eşti tu din plin. 

 Viaţa ta, în acest corp, exact aşa cum ştiai că va face, te determină, pe fiecare zi ce trece, în virtutea rostului tău de a explora viaţa, viaţă magnifică, fizică, spaţio-temporală, te determină să te extinzi.
 Emoţiile pe care le simţi sunt indicatorul tău precis care-ţi arată dacă ţii pasul cu tine.
Emoţiile tale sunt indicatori vibraţionali.

 Tu eşti unul ce iubeşte, iar când, în experienţa vieţii tale, găseşti vreun motiv să urăşti, pe măsură ce te focalizezi asupra urii, în acel vârtej al urii, te separi de iubitorul care eşti tu cu adevărat. 
Sentimentul urii pe care îl simţi este indicatorul acelei separări. 
Eşti unul care iubeşte, unul care-şi cunoaşte pe deplin valoarea, unul care-şi înţelege meritoriul, unul cu poftă de viaţă, eşti incitat, interesat şi excitat, eşti o fiinţă eternă, eşti un creator măiestru, iar când, în oricare moment din realitatea ta spaţio-temporală fizică, eşti focalizat pe orice altceva, atunci trăieşti o experienţă diminuată, iar acea experienţă diminuată este simţită de tine prin interpretul tău vibraţional, care este exact emoţia pe care o simţi în acel moment.
Emoţiile tale îţi îngăduie să ştii cum se întrepătrund cele două lumi ale tale, fizică şi non-fizică, dacă se întrepătrund sau nu. 

 Felul în care te simţi este indicatorul tău în privinţa acceptării celui care eşti tu cu adevărat, ori rezistenţa în faţa celui care eşti tu cu adevărat.
Poţi fi ajutat să-ţi aminteşti cine eşti de fapt. 

Urmărind aceste idei, începi să simţi rezonanţa a ceea ce eşti tu, şi fără ca măcar să ştii, vei fi atras în vortex. 
 În vortex vei fi în armonie cu cel care eşti tu cu adevărat.
 Apoi, ideile vor căpăta un sens firesc pentru tine. 
 Vei ajunge în punctul în care vei ştii prea mult, vei ajunge în punctul în care vei fi în armonie cu cel care eşti tu cu adevărat, şi, odată ce, conştient şi deliberat intri în armonie cu cel care eşti tu cu adevărat, nu vei mai fi mulţumit în afara acestui vortex al creaţiei, din nou.
 Tu ai ştiut că în această varietate, în această realitate spaţio-temporală, vei ajunge la noi concluzii care te vor determina să te extinzi, nu numai pentru tine, ci pentru întreg universul ! 
 Ştiai că, din acea varietate se va înălţa valul celor pe care le vrei, şi ai ştiut că eternitatea eternităţii depinde de acel contrast asupra căruia eşti tu focalizat, şi în mijlocul căruia faci, de fapt, o treabă nemaipomenit de bună. 
 Ştiai că varietatea te va determina să te extinzi, şi mai ştiai, de asemenea, că sistemul tău emoţional de ghidare îţi va da de ştire, când te-ai extins, dacă ţii pasul cu tine au ba. 
A fost un plan simplu. 
Vei ieşi înainte, vei vedea chestii pe care nu le vrei, temporar, ceea ce va determina o ricoşare automată pe cealaltă parte a valului, adică acele chestii pe care chiar le vrei, Energia-Sursă va percepe apoi tot ceea ce ai cerut, va aprinde lumina, va aprinde făclia cum ar veni, arătându-ţi foarte clar că te-ai extins înspre acel loc, şi tot ceea ce trebuie să faci, în corpul tău fizic, este să-ţi simţi drumul spre casă, să-ţi siţit drumul spre noua extindere. 
 Şi apoi, trebuie numai să te întrebi, „DE CE, de ce m-am rătăcit în acel contrast, de ce mă pierd în cunoaşterea a ceea ce NU vreau, de ce persist în această parte a ecuaţiei?”. 
 Eşti leneş. Este mai simplu să te focalizezi asupra realităţii a cele care sunt, decât să te focalizezi asupra acestei realităţi vibraţionale care nu s-a manifestat încă. 
 Îţi poţi folosi ochii şi urechile şi nasul şi limba şi degetele pentru a explora realitatea, şi eşti foarte bun la asta, ridici monumente în cinstea celor care sunt, scrii cărţi de istorie despre toate astea, vorbeşti la nesfârşit despre astea, îi înveţi şi pe alţii despre astea, observi, observi, faci bloguri despre toate astea, trimiţi e-mailuri şi pierzi ore pe messenger povestind despre toate astea, vorbeşti despre cele care sunt, care sunt, care sunt, care sunt, şi toate-s bune şi frumoase, tu trebuie să explorezi cele care sunt, dar trebuie să ştii că, în procesul tău de explorare a celor care sunt, ai lansat o creaţie nouă, te-ai extins spre noi locuri, ai creat o realitate vibraţională, ai creat o realitate vibraţională care ESTE, Timpul prezent !
 Problema constî în faptul că dacă eşti dispus să te focalizezi numai asupra realităţii care s-a manifestat deja, atunci eşti focalizat pe ştirile de ieri. 
 Ceea ce s-a manifestat este numai devenirea a ceea ce ai creat poate cu ceva timp în urmă.
 Noul tu, cel pe care îl creezi, este timpul prezent, şi în el sunt noile lucruri pe care le-ai pus în el, toate dorinţele tale arzătoare, în acest vortex al creaţiei.
 Tu poţi să intri acolo printr-un singur mod posibil, şi trebuie să-ţi simţi drumul spre înăuntru. 
 Nu-ţi poţi vedea sau auzi drumul spre înăuntru, pentru că nu s-a manifestat încă, iar cei care s-au tot obişnuit să se uite la manifestare, aceia tebuie să ştie că trebuie să găsească o cale de a se simţi mai bine înainte de a se manifesta, fiindcă nu se poate manifesta înainte ca tu să te simţi mai bine, pentru că, până ce nu te simţi mai bine, nu eşti o pereche vibraţională a noului şi îmbunătăţitului tu. Viaţa te determină întreaga zi, zi după zi să te extinzi spre acest loc nou, şi atunci când simţi iubire, eşti în vortex, când simţi exaltare, eşti în vortex, când te simţi plin de viaţă eşti acolo, când te apreciezi, pe tine sau pe alţii, când eşti mândru de tine, când îţi place de tine, când împarţi complimente pretutindeni, eşti în vortex, iar atunci când eşti în vortex, viaţa te va duce acolo în fiecare zi, măcar o dată. 
 Odată ce eşti în vortex trebuie să începi să practici vibraţia de a fi în vortex. 
 Antrenează-te pentru a intra acolo.
 Viaţa te-a pregătit pentru vortex.
 Vortexul e starea vibraţională a fiinţei, nu e ceva ce poţi vedea, nu e ceva ce ai putea descifra cu simţurile tale fizice, dar e ceva ce poţi simţi. 

 Dacă te-ai focaliza asupra unui cuvânt, asupra unui cuvânt emoţional, un cuvânt pozitiv ce are conotaţii vibraţionale bune, vei putea conjura vibraţia din jurul acelui cuvânt.  
 Deci, caută uneori cuvinte precum „destindere” şi „curgere”, şi apoi, după ce ai trecut prin activităţi extenuante, care au fost orice în afară de „destindere” şi „curgere”, devino un component cooperant al „destinderii” şi „curgerii”, chiar dacă gândurile tale te vor arunca la început din vortex. 
 Caută gânduri care deja sunt active în mintea ta, aşa cum este mult mai uşor să deschizi televizorul şi să priveşti ce e acolo decât să cauţi anumite canale, aşa cum e mai simplu să mănânci ce ţi se pune dinainte decât să te apuci să-ţi prepari tu ceva, simte destinderea şi curgerea lină, ele sunt deja în tine. 
 Odată ce alegi cum vrei să te simţi, şi alegi sentimente de iubire sau apreciere sau satisfacţie, alegi acele vibraţii care sunt perechea a ceea ce eşti tu cu adevărat ca fiinţă vibraţională, şi pe măsură ce alegi gânduri care se potrivesc acestor sentimente şi le menţii suficient de mult pentru a dezactiva celelalte gânduri dinlăuntrul tău, Legea Atracţiei trebuie să-ţi dea ceea ce ai cerut.
 Acum eşti un component cooperant tuturor lucrurilor pe care le-ai pus acolo, tuturor lucrurilor pe care Energia -Sursă le-a păstrat pentru tine.

 Tu eşti creatorul propriei tale realităţi.
 Lucrul mai greu de înţeles pentru tine este acela că, atunci când eşti viaţă pur şi simplu, pe măsură ce explorezi contrastul din jurul tău, acesta ajută o „problemă” să-ţi iasă în raza focarului, şi ştii cum funcţionează : cu cât te agăţi de ea, cu atât mai dură devine; tot vorbeşti despre ea, şi te gândeşti întruna la ea, şi înainte de a-ţi fi dat seama, lumea îţi tot serveşte detalii care se potrivesc problemei, în tot acest timp în care problema a intrat în focar, o soluţie egală şi proporţională, perfectă din toate punctele de vedere intră de asemenea în focar, în vortexul tău al creaţiei.

 Arta acceptării este de a te antrena înspre frecvenţa soluţiei, ceea ce înseamnă că dai drumul frecvenţei problemei. 
 Nu poţi seta radioul pe o frecvenţă şi să auzi ce se transmite pe altă frecvenţă. 
 Frecvenţele trebuie să se potrivească. 
 Nu-ţi poţi seta frecvenţa pe „Nu am bani suficienţi” şi să fii vreodată receptorul, cel care manifestează banii ce sunt deja vibraţional ai tăi, în realitatea ta vibraţională.
 Trebuie să ajungi la o acceptare completă a existenţei acestei realităţi vibraţionale, să accepţi timpul prezent al acestei realităţi vibraţionale, să te întinzi după sentimentul care te va aduce în acest vortex.
 Apoi trebuie să practici a fi acolo, odată ce ai intrat acolo.
 Adevărata treabă nu se referă la a folosi cine ştie ce procedee care te-ar aduce în vortex, fiindcă viaţa te va duce acolo, sunt tot felul de lucruri care te pot duce acolo, adevărata treabă este de a realiza că, odată ajuns, fie că ai fost adus, fie că ţi-ai făcut singur drum, trebuie să savurezi deplin ceea ce vei găsi acolo.

 Stai acolo şi practică-i vibraţia, căci, cu cât vei face mai mult asta, cu atât îţi va redeveni starea ta naturală de a fi.
 Ai putea avea zece lucruri care, chiar că te calcă pe nervi, şi unul care te-ar putea aduce cu uşurinţă în vortex, şi, ştiind că, odată cu cele zece lucruri enervante s-au născut şi zece lucruri adorabile, poţi folosi acel singur lucru pentru a intra în vortex şi culege cele zece soluţii la cele zece probleme.

 Într-atât de simplu este. 
 Dar renunţă la înverşunarea cu care îţi menţii atenţia asupra lucrurilor enervante. 
 Nu te mai ambiţiona ca de obicei să te lupţi cu problemele, pentru a încerca să le învingi. 
 Spune-ţi că şi-au produs menirea, că te-au ajutat să creezi soluţiile, şi că acum trebuie să găseştia cele soluţii. 
 Trebuie să găseşti rezonanţa soluţiei căreia viaţa te-a ajutat să-i dai naştere.
 Şi pe măsură ce te rodezi în asta, pe măsură ce începi să joci acest joc, devine tot mai uşor să intri şi tot mai uşor să rămâi acolo.

 Nu trebuie să intri în vortex şi să stai acolo pe veci.
 Tu ai venit aici pentru a explora, pentru a aduce probleme în focar, fiindcă din acele probleme pe care le aduci în focar se nasc soluţiile care n-ar exista dacă n-ar fi fost acele probleme.
  Întreaga civilizaţie şi toată perfecţiunea ei este rezultatul civilizaţiilor anterioare şi a problemelor cărora acestea le-au dat naştere.
  Din moment ce trăieşti în era trezirii, nu trebuie să aştepţi pentru a fi parte a unei civilizaţii viitoare ca să beneficiezi de toate cele pe care le-ai pus în această realitate vibraţională, căci le poţi avea acum. 
 Trebuie numai să lepezi vibraţia rezistenţei prin îmbrăţişarea vibraţiei acceptării. 
 Când te vei gândi că nu te gândeşti la un lucru enervant, tot la lucrul acela îţi stă mintea, deci trebuie să te gândeşti la alte lucruri
 Trebuie să te gândeşti la ceva diferit. 
 Dacă ai o vibraţie habituală care te ţine blocat, trebuie să-ţi faci cumva drum şi să ajungi pe cealaltă parte a valului.
 Şi te poţi elibera de rezistenţă chiar acum.
 Întrebarea este dacă eşti tu unul dintre componentele cooperante ? 

 Tu, în forma ta fizică, eşti un component cooperant al tuturor celor care s-au adunat ? 
 Iar răspunsul e de găsit în felul în care te simţi : cu cât te simţi mai bine, cu atât eşti mai cooperant, cu cât mai rău te simţi, cu atât mai mult te împotriveşti.
 Te agăţi undeva pe scara emoţională unde frica şi senzaţia de neputinţă sunt la un capăt, şi siguranţa şi bucuria la celălalt capăt, iar toate celelalte între acestea două. 

 Dacă te agăţi de frică, dar, în procesul aducerii acelei frici în focar, lansezi rachete-dorinţă, iar Sursa din tine a evoluat spre ceva proporţional minunat, nu ai simţi intensitatea dezacordului adus de frică, dacă mai-marele tu nu s-ar fi dus într-un cu totul alt loc. 
 Dacă expansiunea nu s-ar fi produs, dacă ai oscila numai între „parcă aş vrea aia, parcă n-aş vrea ailaltă” şi diferenţa nu e prea mare, nu ai simţi mare lucru, dar, atunci când cu adevărat nu vrei una, vrei cu adevărat pe cealaltă, variaţia emoţională e uriaşă.
  Să spunem deci că te agăţi în partea asta, de disperare, ori frică, dar ai lansat tot soiul de dorinţe, iar cel care eşti tu cu adevărat, Energie-Sursă, timp prezent, stă dincolo, chemându-te să vii în armonie cu tine însuţi.
 Iar tu auzi chemarea, dar ţie îţi sună a răzbunare, fiindcă răzbunarea te duce în direcţia care trebuie, spre acea bucurie care eşti tu de fapt, Sursa continuă să te cheme, şi tu urci spre furie, Sursa continuă să te strige şi tu mai urci o treaptă, acolo unde te simţi copleşit, Sursa continuă să te strige şi tu ajungi pe treapta frustrării, Sursa continuă să te cheme, şi tu ajungi pe treapta speranţei. 
 Iar atunci când te găseşti în preajma sentimentului de speranţă, eşti atât de aproape de vortex încât te va trage înăuntru şi-ţi va arăta ceva pentru a-ţi întări credinţa. 
Trebuie să înţelegi că nu îţi stă în fire să fii rezistent acestui puternic vortex care te strigă mereu. 
 Cu cât mai multe emoţii negative simţi, cu atât mai mult te-ai extins, dar nu ţii pasul cu propria ta expansiune, nu-ţi îngădui să fii ceea spre care te-ai extins. 
 Dacă viaţa nu te-ar fi determinat să te extinzi, nu ai simţi emoţii negative şi astfel, nu am vorbi de expansiune.
 Dacă te-ar suna cineva pe care nu-l cunoşti la telefon şi ţi-ar spune, „Alo, te-am sunat să-ţi spun că nu te voi mai suna niciodată”, ai spune, „Uhm… OK!”. Cu alte cuvinte, nici nu-ţi doreai să te mai sune necunoscuţi, aşa că nu vei simţi nimic din lipsa acelor telefoane.

 Orice emoţie pe care o simţi îţi indică alinierea cu cel care eşti tu cu adevărat, cu cel care ai devenit, sau lipsa de aliniere. 
 Iar vortexul, veşnic în expansiune vârtej al devenirii, este cel care pune cele veşnice în veşnicie. 
 Iar tu ai venit în acest corp magnific, în această realitate spaţio-temporală perfect echilibrată, cu scopul expres de a te extinde plin de bucurie.
 Eşti într-atât de liber, încât poţi alege chiar şi lanţurile. 

 Iar pe măsură ce viaţa te determină să lansezi dorinţele, iar ţie îţi pasă de felul în care simţi, te vei găsi în armonie vibraţională cu cel care eşti tu de fapt.
 Acest proces creativ din care facem cu toţii parte funcţionează prin următorii paşi :

 1 - contrastul te va determina să ceri,
 2 - mai-marele tu adoptă ceea ce ai cerut, şi devine echivalentul vibraţional al acelui lucru; mai-marele tu a devenit acel lucru, ceea ce te-a întins cumva, iar tu poţi simţi rezistenţa sau acceptarea acelei întinderi;
3 - când îţi îngădui aliniere vibraţională cu ceea spre care te-ai întins a fi, asta înseamnă finalizarea a acestui act creativ.


Scara emoţiilor potrivit Abraham-Hicks :
1. Bucurie/Cunoaştere/Împuternicire/Libertate/Iubire/Apreciere.
2. Pasiune.
3. Entuziasm/Nerăbdare/Fericire.
4. Aşteptări optimiste/Încredere-credinţă.
5. Optimism.
6. Speranţă.
7. Mulţumire.
8. Plictiseală.
9. Pesimism.
10. Frustrare/Iritare/Nerăbdare.
11. Copleşire-împovărare.
12. Dezamăgire.
13. Îndoială.
14. Griji.
15. Vină - învinovăţire a altora.
16. Descurajare.
17. Furie.
18. Răzbunare.
19. Ură/Dezlănţuire.
20. Gelozie.
21. Nesiguranţă/Vină - auto-învinovăţire/Nevrednicie.
22. Frică/Durere/Depresie/Disperare/Neputinţă.


"Oricare ar fi cel mai mare entuziasm, cea mai mare bucurie pe care le aveti la un moment dat, aceea e directia in care va gasiti inca temele proprii de explorat.
Aceea este directia care va va sustine cel mai bine in explorarea temelor voastre in aceasta viata, teme ce ar putea reprezenta ideea de merit, ideea de a crea liber in baza alegerii.
Tema poate avea si multe subteme, cum ar fi explorarea abundentei, a relatiilor, a diferitelor nivele de frica; tot felul de subteme in marea tema a descoperirii cine esti cu-adevarat in acest spatiu si timp. 

 Ele se adauga la intelegerea ta despre propria relatie cu Creatia si relatia ta cu transformarea ce se deruleaza pe Pamant acum, transformare ce este atat de intens importanta pentru experienta ta ca si suflet, deoarece este atat de unica, este atat de rara: sa treci de la un asemenea intuneric intr-o asemenea lumina.
V-ati asumat o sarcina/misiune incredibila, una ce va imbogateste incredibil de mult si va invata incredibil de mult si care, cand treceti prin aceasta tranzitie, asa cum faceti, ia acea experienta si o iradiaza restului Creatiei. 

Astfel ca intreaga Creatie este imbogatita de experienta voastra.
Trecerea voastra prin aceasta experienta ofera altora din Creatie, mai multe ocazii si posibilitati de a experimenta Creatia intr-un mod mai bogat. 

Le ofera mai multa intelegere despre faptul ca mai multe lucruri sunt posibile de experimentat. 
Deoarece voi ati experimentat lucruri pe care altii, pe alte planete le-ar fi crezut imposibil de experimentat. 
Cu siguranta, nimeni nu poate vreodata trai experienta ideii ca ar fi deconectat pe bune de Creatie. 
Cu siguranta asta nu-i posibil. Unde s-ar putea intampla asa ceva? Cum de ar fi macar posibil asa ceva?
Ei, noi stim locul asta. Se numeste Pamant.
Ei - oamenii - chiar cred pe bune ca nu sunt conectati la Creatie. 

Ei chiar se pot experimenta pe ei de parca ar fi deconectati. 
Ei chiar cred ca nu sunt iubiti neconditionat."
Bashar

Cărţi de Esther şi Jerry Hicks (autorii cărţii Învăţăturile lui Abraham - Legea atracţiei )
http://bit.ly/1PzXbkP
http://bit.ly/1NbGP1u




De AICI POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde



CĂRŢI SPIRITUALITATE, EZOTERISM, PARANORMAL, PARAPSIHOLOGIE (şi nu numai) recomandate de Kato : http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html





Dacă ţi-a plăcut:
- dă un Like şi o Distribuire ( pe PC latura din stânga a monitorului şi sub fiecare articol, pe dispozitivele mobile în partea de jos a ecranului - 2 săgeţi de apăsat pt Urmărire (Follow) şi Partajare / Distribuire, şi sub fiecare articol )
- pe PC apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks). 
- abonează-te prin email, prin serviciul FeedBurner la acest blog aici : http://feeds.feedburner.com/Kato-ParapsihologieExtrasenzorial  
Abonează-te la postările noi ale blogurilor mele prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Subscribe to Spirit by Email
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen în căsuţa de "Căutare", sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) :  http://youtube.com/user/katonanico
Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. Accesează acest link pt oferta completă de magazine unde găseşti tot ce vrei : https://www.facebook.com/notes/806471976063412/ Mulţumesc !

Aici ai linkul lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Loveblog4all" la un click distanţă - peste 500 articole ! : 
http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html







Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu